DJ worden

Wil jij een Dj worden op Radio Kruisland? Lees eerst het onderstaande goed.

Wat verwachten wij van jou: heldere radiostem. Gezelligheid op de radio mag, maar hou het ook gezellig. Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens de uitzending. Minimaal 1x per week of meer op een vaste dag een live-uitzending verzorgen. Je draait uitsluitend voor Radio Kruisland. Een gezellige DJ met teamspirit die het ook echt leuk vindt om programma's te maken.

Wat heb je minimaal nodig:

  • Goede betrouwbare PC
  • Goede microfoon
  • Dj-programma
  • Voldoende muziek in goede kwaliteit.
  • Goede internetverbinding.
  • Genoeg Spraakstof en/of Humor.

Zie je het helemaal zitten om DJ te worden bij Radio Kruisland. Neem dan contact met ons op. Vertel in het kort wat jouw motivatie is en op welke vrije uitzenddag jij zou willen gaan draaien.

Als we jouw motivatie goed vinden willen we een demo van je horen of een test uitzending meedraaien. We zullen dan gaan beoordelen of je DJ kan worden bij Radio Kruisland. Maar als je aan de bovengenoemde eisen voldoet. Dan mag dat geen probleem zijn.

Wat moet je verder nog weten:

DJ worden bij Radio Kruisland is op vrijwillige basis. Wij kunnen niets vergoeden als iets defect gaat aan je apparatuur. We hanteren een opzegtermijn van 2 weken zowel voor jou als voor het Radio Kruisland team. Het Radio Kruisland team heeft/houdt het recht om jou per direct uit het team te zetten mocht je onze regels niet na leven.

Heeft u na het lezen van de voorwaarden nog zoiets van. Ja, ik wil DJ worden bij het Radio Kruisland team neem dan even contact op met Cor.